OMIĆ TVRDI DA NIJE VIDEO TRANSPARENT: Došao sam da igram košarku. Zvezda ima najbolje navijače

Autor:

Sport

26.01.2018

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Alen Omić izjavio je da je došao da igra i da se bori za crveno-beli dres.

RepublikaFoto: Starsport
Omić i Alimpijević na meču sa Olimpijakosom

Omić je debitovao za Zvezdu na meču 20. kola Evrolige protiv Olimpijakosa (89:78). Deo navijača Zvezde izvređao je Omića.

- Došao sam zbog navijača. Znam da Zvezda ima najbolje navijače u istoriji. Došao sam da igram za ovaj dres... Nisam video taj transparent, ja sam došao da igram košarku. Bio sam u sistemu da bismo pobedili i igrali dobro, tako da nisam slušao šta viču. Tu sam da igram košarku, da se borim. Moj život je košarka i to je to - rekao je Omić posle meča i dodao:

- Zadovoljan sam igrom, može to i bolje, ali tu su treninzi, da treniram još bolje i jače, da uvežbam neke stvari... Super sam se osećao, bitno je da smo pobedili, ovo je veoma bitna pobeda za sve nas.

Deo navijača je pre početka utakmice protiv Olimpijakosa vikao "Omiću odlazi" i istakao uvredljiv transparent: "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija".

Ostatak dvorane "Aleksandar Nikolić" ovakav doček Omića nije prihvatio, uzvratili su zvižducima i uzvikivanjem imena novog igrača Zvezde.

Posle utakmice, organizovani navijači su najavili bojkot utakmica dok je Omić u timu transparentom: "Hvala upravi za radost i titule, dok igra ko ne treba na nas ne računajte".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading