Ovo je bilo bez rezerve: Navijači PAO-a žestoko prozvali Evroligu!

Autor:

Sport

25.01.2018

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa navijača Panatinaikosa je na evroligaškom meču protiv Žalgirisa u Atini razvila jedan transparent koji je žestoko ocrnio Evroligu i njene čelnike.

RepublikaFoto: twitter.com/Panathinaikos BC
Navijači PAO-a stali uz svog predsednika

Fanovi "Zelenih" su bili u centru pažnje sa svojim transparentom u OAKA areni, a nema sumnje da su čelni ljudi Evrolige bili zaista neprijatno iznenađeni.

- Samo oni koji daju novac mogu pobediti mečeve. Prestanite da nameštate utakmice, evroligaška mafijo G13 - pisalo je na transparentu navijača.

U Atini je velika tenizija u poslednje vreme, pošto predsednik Panatinaikosa Dimtris Janakopulos otvoreno ratuje sa Evroligom. Protiv njega se vodi i disciplinski postupak, a navijači su ovim činom želeli da pošalju podršku prvom čoveku njihovog kluba.

Janakopulos je na svom Instagramu objavio post u kome je bilo uvreda, ružnih komentara, pa i pretnji upućenih navijačima Fenerbahčea, što je glavni razlog za disciplinski postupak Evrolige protiv njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading