Novi poraz Kingsa, dvocifreni Bogdanović

Autor:

Sport

20.01.2018

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Memfis Grizlisa ostvarili su sigurnu pobedu nad Sakramento Kingsima rezultatom 106:88, a u poraženom timu zapažen je bio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Kingsi su relativno bolje ušli u utakmicu u Tenesiju, prednost im je rasla do sedam poena razlike, ali su potom Grizlisi uzvratili udarac. Stigli su do dvocifrene prednosti, tim iz prestonice Kalifornije se trgao u drugoj polovini drugog perioda, ali su Grizlisi prelomili utakmicu u nastavku.

Najbolji u trijumfu Grizlisa bio je Dilon Bruks sa 22 poena, dok je jedan manje imao Ben Meklemor.


Na drugoj strani, De'Aron Foks je upisao 16 poena i šest skokova, dok je Bogdanović imao poen manje, uz četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu za 28 minuta. Isti broj poena kao srpski košarkaš imao je i Vins Karter.

Skor Grizlisa je sada 16/28, dok Kingsi imaju 13 pobeda i 32 poraza.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović


U istom terminu, Vašington Vizardsi su pobedili Detroit Pistonse na gostovanju rezultatom 122:112. Prvo poluvreme je većim delom pripalo domaćem timu, ali su Vizardsi boljom igrom u nastavku u jednom trenutku imali i 20 minuta prednosti. Ispostavilo se da im to nije dovoljno da mirno privedu utakmicu kraju, pošto su se Pistonsi vratili u finišu, ali nisu uspeli da dovedu u pitanje pobednika.

Junaci pobede Vizardsa u gradu automobila bili su Bredli Bil i Keli Ubre sa po 26 poena.

Pistonsi su imali šestoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, a među njima se istakao Tobijas Haris sa 17 poena. Zapažen je bio i Andre Dramond sa 14 poena, 21 skokom i osam asistencija, dok srpski košarkaš Boban Marjanović nije odigrao ni minut.

Vizardsi imaju 26 pobeda i 20 poraza, dok je skor Pistonsa polovičan – 22/22.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading