(VIDEO) HARDEN SE VRATIO, HJUSTON POBEDIO: Bjelica postigao pet poena u porazu Vulvsa

Autor:

Sport

19.01.2018

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Hjustona pobedili su Minesotu sa 116:98 u noćašnjem meču NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Harden na meču protiv Minesote

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Erik Gordon sa 30 poena. U ekipu Hjustona se posle pauze zbog povrede vratio i Džejms Harden, koji je postigao 10 poena i imao je sedam asistencija. 

U ekipi Minesote najefikasniji su bili Džimi Batler sa 23 poena i Karl Entoni Tauns sa 22 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica igrao je sedam minuta, a postigao je pet poena uz dva skoka i četiri asistencije.

Filadelfija je pobedila Boston sa 89:80. U pobedničkom timu istakao se Džoel Embid sa 26 poena, 16 skokova i šest asistencija. Najefikasniji u ekipi Bostona bili su Al Horford i Markus Moris sa po 14 poena. 

Klivlend je pobedio Orlando sa 104:103. Ajzea Tomas bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 21 poenom, a 11 sekundi pre kraja ubacio je dva slobodna bacanja.  U timu Orlanda Elfrid Pejton bio je najefikasniji sa 19 poena.

Portland je pobedio Indijanu sa 100:86. Demjan Lilard predvodio je Portland sa 26 poena. U poraženom timu najbolji su bili Viktor Oladipo i Daren Kolison sa po 23 poena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading