Srpski košarkaš postigao rekord u NBA: BOGDAN SNAJPERISTA!

Autor:

Sport

19.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema - Bogdan Bogdanović je ozbiljan materijal za NBA ligu! Postavio je novi rekord karijere ubacivši 25 poena Juti uz snajperski precizan šut za tri poena (6/6)!

Bogdan postaje jedan od nosilaca igre Sakramenta

Ukupno je ispalio 11 hitaca ka košu "džezera" i ubacio devet, potvrdivši da se nalazi u fenomenalnoj formi. O tome svedoči i njegova minutaža. Trener Dejv Jerger držao ga je na parketu čak 39 minuta, a kako i ne bi kad mu se ruka usijala do maksimuma.

6 od 6 šutirao Bogdan za tri poena

Fali samo da i Sakramento počne da pobeđuje s obzirom na to da su samo jednom ostali neporaženi na prethodnih 10 utakmica. Bogdan je u drugi plan stavio svoje fenomenalno veče, zabolela ga je loša odbrana ekipe.

- Počeli smo dobro, ali početkom treće četvrtine bili smo loši. Ofanzivno smo bili dobri, ali smo im u odbrani dozvoljavali otvorene trojke i lakše koševe. Moramo da igramo jače, da budemo malo prljaviji na terenu, da donosimo pametnije odluke. Nova smo ekipa, još učimo - rekao je Bogdanović.

Bogdanović: Radim svakog dana i trudim se da budem bolji, ali moramo da počnemo da pobeđujemo

Košarkaš Sakramenta podsetio je tako na fenomenalnu partiju Predraga Danilovića, koji je 1996. u dresu Majamija šutirao trojke 7/7 protiv Njujork Niksa.

- Radim svakog dana naporno i trudim se da budem što bolji. Moramo da počnemo da pobeđujemo - dodao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading