Bobi iskoristio datu šansu u porazu Detroita

Autor:

Sport

18.01.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko koji meč kada se Sten van Gandi smiluje da mu pruži šansu, iz samo njemu znanih razloga, Boban Marjanović ne iskoristi na pravi način.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Bobi je u porazu Detroit Pistonsa od Reptorsa u Torontu 96:91 dobio deset minuta i za to vreme zabeležio sedam poena (3/6 za dva), šest uhvaćenih lopti i blokadu.

Najzaslužniji za slavlje Kanađana bio je rezervista Si-Džej Majls sa 21 poenom i četiri skoka, dok je sjajan bio i Jonas Valančunas sa 17 poena, 16 uhvaćenih lopti i tri asistencije.

Istakli su se još i Kajl Lauri sa 18 poena, devet skokova i pet asistencija, odnosno Demar Derouzan sa poenom manje istim brojem uspešnih dodavanja. 

U poraženom sastavu najbolji je bio Andre Dramond sa 25 poena, 17 skokova i četiri krađe, ali ga je na pravi način ispratio samo Ejveri Bredli sa 19 poena. Dvocifren učinak imali su još Tobajas Heris sa 12 i Lengston Galovej sa 11 poena. 

Pistonsi sada imaju skor 22-11, dok su Reptorsi stigli do 30. trijumfa, pored 13 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading