Meloun: Jokić i Haris zaslužuju mesto na Ol Staru

Autor:

Sport

06.01.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun pohvalio je Nikolu JOkića što je, uprkos slaboj šuterskoj večeri, dao doprinos u pobedi na Jutom 99:91.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Meloun i Nikola Jokić

Za 32 minuta na parketu srpski centar je zabeležio osam poena, uz šut iz igre 3/13 (1/4 za tri poena).

- Nikoli nije išao šut, ali imao je 10 skokova, četiri asistencije i bio je ključni igrač u seriji u trećoj četvrtini, kada smo napravili značajnu razliku. To je ono što volim kod njega. Iako mu šut ne ide, naći će načina da pozitivno utiče na igru tima - kazao je Meloun.

Upitan da li prati glasanje navijača i ko bi od njegovih igrača mogao da se nađe na Ol staru, trener Nagetsa je odgovorio:

- Zaista ne obraćam pažnju na glasove navijača. Siguran sam da među njima ima magarećih glasova. To je ono što rade. Ali očigledno, ako pogledate brojeve, sirove brojeve, mislim da postoji velika šansa da se Nikola Jokić i Gari Haris nađu na Ol Staru. Ono što oni radi, koliko su efikasni i kakav uticaj imaju na naš tim svake večeri kazuje da to zaslužuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading