EVROKUP: Dobra partija Anđušića, Simonović slabiji

Autor:

Sport

03.01.2018

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Uniksa posle produžetka pobedili su ASVEL sa 88:84, u prvom kolu top 16 faze Evrokupa.

RepublikaFoto: instagram.com/daniloandjusic
Danilo Anđušić

U veoma čudnoj utakmici koja je odigrana u Kazanju, na kraju slavila je ekipa Danila Anđušića.

Bivši bek Partizana odigrao je 13 minuta i za to vreme je postigao 11 poena uz 3/4 pogođene trojke.

U prve dve četvrtine gledali smo ujednačenu igru, a onda u trećoj su sudije upropastile ritam meča. Svirale su svaki kontakt, pa tako ne čudi samo jedan koš iz igre u poslednjih šest minuta četvrtine. 


Tokom treće četvrtine šutnuto je čak 29 bacanja... Tokom poslednjeg perioda činilo se da će Uniks doći do pobede, međutim velikom serijom ASVEL uvodi meč u egal. 

Ušlo se u produžetak u kojem je je Uniks bio bolji i došao do pobede. Najefikasniji sa po 15 poena bili su Lazme i Kolom, dok je Ponkrašov ubacio 14, uz 11 asistencija. Kod gostuju, Roberson je ubacio 20 poena, Ej Dži Sloter 17, odnosno Votkins 13. 
 
RepublikaFoto: instagram.com/simke_12
Marko Simonović

Reprezentativac Srbije Marko Simonović odigrao je slabu rolu protiv Lijetuvos Ritasa. Zenit je slavio na gostovanju u Viljnusu sa 98:96, a Simonović je za 16 minuta postigao četiri poena. 

Najefikasniji bio je Kajl Kjurik sa 30 poena, dok je Dru Gordon ubacio 23. U domaćem sastavu Mavrokefalidis ubacio je 22 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading