ALIMPIJEVIĆ VEĆ MISLI NA NAREDNE MEČEVE: Spremamo se za naporan januar koji nas očekuje

Autor:

Sport

02.01.2018

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je nezadovoljan pristupom igrača na meču protiv Olimpije u 14. kolu regionalne ABA lige.

 

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević na meču sa Olimpijom

Crvena zvezda je pobedila 80:76 i zadržala je prvo mesto na tabeli.

- Nema tu šta mnogo da analiziramo, niti da podižemo igru. Vrlo je jasna situacija. Odigrali smo utakmicu s pristupom kakav ne sme da se dogodi ekipi kakva smo mi, ekipi koja pretenduje na osvajanje ABA lige. Ovo je bila ružna utakmica, a mi smo najzaslužniji što je bilo tako. Nije bilo koncentracije u oba smera. Meni je izuzetno žao što nismo ispoštovali publiku koja je došla i skoro napunila Pionir. Želim da im se zahvalim, ali i da im se izvinim što su gledali jednu ovakvu utakmicu. Na kraju, kada svane naredni dan, upisana je nova pobeda, a mi se spremamo za naporan januar koji nas očekuje - rekao je Alimpijević.

Nemanja Dangubić je bio jedan od boljih pojedinaca u ekipi Zvezde.

- Zadovoljni smo pobedom, ali ne možemo biti previše zadovoljni igrom. U narednom periodu moramo da analiziramo ovaj meč da bismo što bolje dočekali utakmicu sa Žalgirisom. Čestitam Olimpiji na veoma dobroj utakmici - rekao je Dangubić.

Trener Olimpije Gašper Okorn čestitao je Zvezdi na pobedi.

- Mislim da su moji igrači uradili gotovo sve što smo dogovorili. Ipak, neke sitne stvari smo mogli i bolje da uradimo pri kraju treće četvrtine. Izgubili smo ritam, a oni su otišli na plus šest, ubrzo i na plus devet, a protiv Zvezde je u poslednjoj četvrtini teško nadoknaditi minus. Za nas slede bitnije utakmice i nadam se da ćemo protiv Mega Bemaksa ponoviti ovakvu partiju - naveo je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading