Španci dižu Nedovića u nebesa: OVO JE SEZONA NJEGOVE KARIJERE!

Autor:

Sport

26.12.2017

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nemanja Nedović nakon neugodne povrede ove sezone igra košarku svog života. Barem tako tvrdi španska štampa, koja je na račun našeg igrača izrekla mnoštvo komplimenata.

RepublikaFoto: www.euroleague.net
Nedović je zasijao u punom sjaju u Unikahi

Lokalni španski portal iz Malage "Sur" piše kako je Nedović svake godine rastao i da treće sezone u ovom timu beleži ubedljivo najbolje brojke.

Ne samo što je najbolji poenter Unikahe sa oko 15 poena po meču u Evroligi i Endesi, bivši košarkaš Golden Stejt Voriorsa je i najboli asistent ekipe. 

Kako navodi "Sur" Nedović je ubitača kao nikada pre. U Evroligi bolji poenterski učinak imaju samo Šved, Dončić, De Kolo, Grin i Šengelija, dok je u Endesa ligi 13. najbolji strelac. 

Prethodnih sezona je Nedović umeo samo povremeno da bljesne, iako je bilo jasno da se radi o velikom talentu, ali je ove godine bivši plej Zvezde konačno zaigrao kako on ume i u kontinuitetu vezuje dobre partije.

Srpski košarkaš je prve sezone u Unikahi prosečno beležio 9,6 poena, druge 12, dok ove u proseku postiže 14,6 poena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading