Predsednik Partizana najavio: SEŠĆEMO DA RAZGOVARAMO SA DULETOM, trenutno nemamo sredstava da ga isplatimo

Autor:

Sport

26.12.2017

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da će dugovanja prema bivšem treneru Dušku Vujoševiću biti izmirena u najskorijem roku, ali da klub nema sredstava da sve obaveze odmah reguliše.

RepublikaFoto: Starsport
Vujošević je dobio spor protiv kluba pred BAT-om

- I Duško Vujošević i Goran Grbović vole Partizan. Grbović je izjavom u medijima želeo da sugeriše nešto Vujoševiću. Ja sam došaao u Partizan i poslednji sam koji bi trebalo da se napada. Zajedno sa Upravnim odborom u klub sam uneo 700.000 evra bespovratnog novca. Nažalost, taj novac je većinom vraćen na obaveze koje su napravili oni koju su vodili Partizan pre mene. Ovo će biti težak put, dobro znam da će i "naši" i "njihovi" udarati, ali izdržaćemo bez problema. Radujem se svetlu na kraju tunela, a doći će sigurno". 

Predsednik crno-belih je objasnio dalje korake u vezi spora sa Vujoševićem. 

- Blokada još uvek nije stigla jer nije ni podnet zahtev za nju. Vujošević je obavestio klub da će u narednih sedam dana podneti zahtev BAT-u, a mi nemamo sredstva i način da mu platimo potraživanja. Sešćemo narednih dana sa njim kako bismo našli pravo rešenje. Moj cilj nije da napadam Duška Vujoševića jer je on obeležio jedan deo istorije kluba i kako se on obraća meni ja sigurno neću prema njemu, ne zato što ga se plašim, već zato što kad ja govorim - govori Partizan - poručio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading