Vujošević smireno odgovorio Grboviću: OVO JE DEMOKRATIJA, IMA PRAVO DA PRIČA ŠTA POŽELI...

Autor:

Sport

25.12.2017

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan Duško Vujošević nije želeo da se upušta u dublju prepirku sa legendom kluba Goranom Grbovićem, koji je priznao da je bivši trener zaslužio više od kluba, ali da se sadašnji selektor BiH ponaša licemerno.

RepublikaFoto: youtube.com/LizarazuCZV
Vujošević ne želi da ulazi u polemiku sa Grbovićem

- Svako ima pravo da priča šta želi, pa tako i Grbović. Ovo je demokratija i svako ima prava na svoje mišljenje. To je sve što imam da kažem - kazao je bivši trener crno-belih. 

Grbović je ranije poručio bivšem treneru kluba iz Humske da je uradio za klub daleko više nego što su njegova potraživanja od 113.000 evra na ime duga, ali da ne trba da bude licemer i govori da je bio samo trener dok je bio u Partizanu.

- Nemojmo da budemo licemeri, da peremo ruke sa "ja sam bio trener, on je bio sportski, onaj poslovni direktor, onaj predsednik". Želeo si da budeš sve, da budeš pokret. Nemoj da izigravaš Če Gevaru, pa kažeš "bio sam samo običan trener i pošteno sam zaradio novac". Bio si sve u klubu dragi Dule. I zaslužio si jer je bilo toliko nesposobnih oko tebe, koji nisu radili ništa i na kraju su ti zabili nož u leđa - istakao je Grbović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading