Mornar bez bele zastave u Beogradu: ZAŠTO BISMO SE PLAŠILI PARTIZANA?

Autor:

Sport

22.12.2017

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mornara dolaze u Beograd na gostovanje Partizanu u okviru 13. kola ABA lige. Trener Barana Mihailo Pavićević ističe da crno-beli i pored loše forme u kojoj se nalaze jesu favoriti, ali da njegov tim može da ostvari dobar rezultat pred "Grobarima".

RepublikaFoto: aba-liga.com
Mornar je savladao crno-bele u prvom delu sezone

- Idemo na pobedu, nemamo razloga da se u ovom trenutku plašimo crno-belih, uz dužno poštovanje prema velikom klubu kakav je Partizan. Mi smo u usponu forme, naročito su nas obodrile utakmice sa MZT i Solnokom u kojima smo uspeli da se vratimo iz velikog minusa i zabeležimo trijumf - rekao je Pavićević.

Ekipa iz Bara je deseta na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobeda i sedam poraza, dok je Partizan četvrti sa trijumfom više. 

- Veoma je važno da momci veruju u sebe i u svoju snagu, a ovaj Mornar sve više dobija na samopouzdanju - rekao je trener Mornara. 

Košarkaš Mornara Boris Bakić, koji je nekada nosio dres Partizana, kaže da je uvek zadovoljstvo igrati u Beogradu pred publikom koja voli i razume košarku.

- Daćemo sve od sebe da nastavimo kontinuitet dobrih igara. Pokušaćemo da obradujemo svoje navijače - rekao je Bakić. 

Mornar i Partizan su do sada odigrali tri neizvesna meča u ABA ligi. 

U prošloj sezoni Beograđani su slavili oba puta, u Baru sa 58:57, a u Beogradu sa 90:85. U prvom delu ove sezone Mornar je pred svojim navijačima pobedio 83:81.

Meč je na programu u subotu od 17 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading