Juniori Zvezde osvojili prestižni turnir u Pragu

Autor:

Sport

22.12.2017

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juniorski tim KK Crvena zvezda osvojio je prestižni turnir u Pragu "Get Beter Accademy 2017" pošto je u finalu bio bolji od rimske "Stela Azure" rezultatom 91:52.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Detalj sa finalnog meča u Pragu

Učešće na trodnevnom turniru koji je organizovan od 19-21.decembra u glavnom gradu Češke, uzele su ekipe: USK Prag, Get Better Academy Euroleague, NBA Akademija Afrika, Stella Azzurra, Apollo Amsterdam i akademija košarke IBAM iz Minhena...

Crveno-beli su na ovom turniru u grupnoj fazi pobedili ekipu USK iz Praga 81:68, dok su u drugom pretrpeli poraz od selekcije igrača iz Afrike "NBA Accademy Africa" rezultatom 67:59.

Prolaz u završnicu, crveno-beli su obezbedili ubedljivom pobedom nad selekcijom nemačkog "IBAM-a" 86:66, a svoju pravu snagu pokazali su u borbi za prvo mesto gde su savladali starog znanca, i redovnog učesnika završnih kvalifikacionih turnira ANGT Euroleague, ekipu "Stella Azzurra" sa ubedljivih 91:52.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs

Za MVP-ja proglašen je član Crvene zvezde Zoran Paunović, koji se nalazi i u najboljoj petorci turnira.
Svi mečevi igrani su u dvorani "Folimanka" u Pragu.

Crveno-beli će do kraja kalendarske godine učestvovati tradicionalno i na jakom turniru u Italiji, a sredinom februara očekuje ih i kvalifikacioni turnir ANGT Evrolige.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading