CRNO-BELIMA PRETI BANKROT: Vujošević dobio spor, Partizan mora da mu isplati 113.000 evra!

Autor: RTS/Republika

Sport

21.12.2017

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan moraće da u narednih sedam dana plati bivšem treneru crno-belih Dušku Vujoševiću 113.000 evra, izjavio je predsednik ekipe iz Humske Ostoja Mijailović.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan je dužan veliki novac Vujoševiću

Mijailović je istakao da je Vujošević dobio spor sa klubom iz Humske, koji je u obavezi da u narednih sedam dana trofejnom stručnjaku uplati 113.000 evra. Vujošević je u sredu obavestio Partizan da je dobio spor na BAT

Partiza ima rok od sedam dana da izmiri dugovanje prema svom najtrofejnijem treneru, inače mu sledi blokada FIBA koja će onemogućiti registrovanje novih igrača. 

- Mislim da je Duško Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilan gajtan Partizanu oko vrata. Na tu pretnju koju je uputio gledam kao meru upozoranje za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu, kojima to može da se plati - dodao je Mijailović gostujući na RTS.


Prvi čovek Partizana je potvrdio da Miroslav Nikolić, koji je nedavno dobio otkaz neće tužiti crno-bele. Mijalović je rekao da je Nikolić prilikom raskida ugovora oprostio dve plate crno-belima. 

Mijailović je otkrio i da je Rade Zagorac pre nekoliko nedelja potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Partizanom, ali da se predomislio onog trenutka kada je "javnost saznala za taj dogovor", pa je završio u Betisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading