Mirotić ponovo fantastičan za novu pobedu Čikaga

Autor:

Sport

19.12.2017

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čikago od povratka Nikole Mirotića ima skor 6-0, a poslednja pobeda u nizu upisana je protiv Filadelfije 117:115.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Mirotić predvodio je Bulse do šeste uzastopne pobede

Najefikasniji u timu Čikaga bili su Kris Dan i Nikola Mirotić. Oni su ubacili po 22 postignuta poena, s tim što je Mirotić dodao i 13 skokova. Džastin Holidej je ubacio 20 poena, a sve poene je postigao u prvom poluvremenu. Bobi Portis zabeležio je dabl-dabl sa 12 poena i 10 skokova, dok je Lauri Markanen ubacio 10 poena uz šest skokova.

U redovima Filadelfije najbolji je bio Dario Šarić sa 27 poena i osam skokova, Benu Simonsu je jedna asistencija nedostajala za tripl-dabl, 19 poena, 11 skokova, devet asistencija, uz četiri blokade, dok je Rišaun Holms upisao 14 poena i sedam skokova.

Uz njih još četvorica igrača File su imala dvocifren košgeterski učinak, ali ni to nije bilo dovoljno da se savlada Čikago koji je u velikom naletu. Džej Džej Redik je postigao 12, Ti Džej Mekonel 11, a Robert Kovington i Džerid Bejlis po 10 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading