TODORIĆ: Navijači su u pravu

Autor:

Sport

11.12.2017

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez Dragan Todorića nema ni trofeja u KK Partizan. Ali toliko su razočarani navijači rezultatima na početku ove sezone da je i Todorić postao meta kritika. Posle poraza od Cedevite salva zvižduka i za direktora crno-belih, iako je jasno da najjače udare trpi trener Miroslav Muta Nikolić.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

 U kratkom intervjuu za "Informer" Todorić nemoćno sleže ramenima i priznaje: ima osnova za nezadovoljstvo. Najblaže rečeno.

- Navijači su s pravom nezadovoljni. Svesni smo da nismo opravdali očekivanja i da su se svi nadali da ćemo imati bolje rezultate. Moramo u što kraćem roku da promenimo neke stvari. Videćemo šta i kako. Ovako dalje više ne može - kaže Todorić.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Ne otkriva šta bi to crno-beli mogli da urade, ali je jasno da posle osam poraza na devet utakmica u ABA ligi i Evrokupu nekakva reakcija ne sme da izostane. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavljivao je dolazak dva velika pojačanja, ali...

- Nije nam lako da pronađemo slobodnog košarkaša, a nemamo mnogo vremena. Dosta vremena smo izgubili sa Samardom i na kraju znamo kako se to završilo - kaže Todorić.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Nikolić

Dakle, ima i njegove odgovornosti?

- Prvi put u karijeri sam doživeo da mi navijači pogrdno skandiraju. Iskreno, nisam se prijatno osećao. Zbog svih stvari moraću dobor da razmislim o potezima koje sam napravio i da li sam pogrešio.

Za kraj, obično u ovakvim situacijama prvi strada trener, a da li će to biti slučaj i sa Mutom Nikolićem?

- O tome mora uprava da se oglasi ili sam Miroslav Nikolić - odgovara Todorić za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading