NESTOROVIĆ OČITAO JOKIĆU LEKCIJU IZ PATRIOTIZMA: Pusti te proklete PARE, kako Dončić može da GINE za Sloveniju?

Autor:

Sport

23.08.2021

09:35

Kontroverzni doktor Branimir Nestorović gostovao je u emisiji "Balkan info" koja se emituje na Jutjubu. Između ostalih aktuelnih tema, profesor Nestorović se dotakao i sporta, odnosno, košarkaške reprezentacije Srbije i njenih "neuspeha" u poslednjim godinama, a imao je i poruku za Nikolu Jokića.

NESTOROVIĆ OČITAO JOKIĆU LEKCIJU IZ PATRIOTIZMA: Pusti te proklete PARE, kako Dončić može da GINE za Sloveniju?

Tanjug/AP/YoutubePrinstscreen

Komentari (6)

Loading
Ana

23.08.2021 10:34

U pravu je . Odu , nakupe se para i dignu rep . Pa čekaj malo , ovde si prve korake u košarci napravio...ovde su te učili kako se igra , ovde su vreme gubili da od tebe naprave košarkaša i ti sad - Neću da igram za reprezentaciju !!! I ne moraš , i ne moraš da dodješ u Srbiju jer je ne poštuješ i voliš . Što se mene tiče on više ne postoji . IGNOR !

Odgovori 49 11
nesa 1978

24.08.2021 10:06

@Ana - Za sve koji kritikuju Jokica,da li znate koliko su njgovi roditelji ulozili u njega,godine i godine teskih treninga,odricanja... A,sta je drzava pomogla, jedno veliko nista,ovo pisem jer znam koliko kosta bavljenje sportom,imam sina koji trenira fudbal i koji verovatno nikada nece igrati u velikom klubu,samo avgust mesec me kosta 11000 dinara,nova garnitura dresa,placanje lige,lekarski pregled,placanje clanarine klubu,i to bez priprema na Rudniku za koje nisam imao para. Inace moj mali je kapiten i igra za ztarije kategorije. Sada moram da mu kupim i kopacke sa metalnim kramponima jer plasticni vise nemoze. Pozdrav za sve koji misle da se mora igrati za reprezentaciju e pa nemora.

Odgovori 3 19
Selecom

25.08.2021 09:42

@nesa 1978 - Pošto imaš iskustva onda sigurno znaš da je jedan Jokić skautiran još kao junior u reprezentaciji i da toga nije bilo džaba onih roditeljskih 11000. Nije skautiran u Megi već u reprezentaciji a kajmak je pokupio Miško koji mu i nije dao da igra. Ne boj se doći će vreme kad će tražiti nacionalnu penziju poput Rebrače,Miličića ili (najbolji primer fudbalera)Predraga Spasića.

vazduh

23.08.2021 14:56

Od ovog leta i ubuduce, kako cujem "J" od Jokic, ja se iskljucim i prebacim da citam ili gledam nesto drugo. Nekako, kad nisi covek u dusi - nisi nista, ne vredi onda ni taj sportski talenat.

Odgovori 18 2
Slaviša

24.08.2021 08:30

Jokic ni ranije nije hteo da igra za reprezentaciju. Kako on ignorise reprezentaciju koju mi obicni volimo, tako i ja ignorisem njega vec neko vreme.Bogdan je car, i Doncic.

Svetlana Mihaila Popovic Green

25.08.2021 15:05

Mozete samo da zavidite Jokicu! Ameri ga vise cene nego vi Srbi. Treba da vas bude sramota zbog pljuvanja po coveku bez ikakvog razloga. Svojim komentarima samo dokazujete da mu je odluka za koga ce igrati i koga ce predstavljati ispravna. Srbi nisu Srbi ukoliko ne bacaju u blato svoje. To isto radite i Djokovicu. Ali dzukele laju, a vetar nosi. A, matorom, prolupalom Nestorovicu je bolje da cuti i da vise ne glumata po medijima. Prolupao cica nacisto, umislio da je neko i nesto, a ustvari je najobicnije ..... Znate vec sta...