MIJAILOVIĆ: Ni meni se ne sviđaju neke izjave Nikolića

Autor:

Sport

06.12.2017

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači KK Partizan imaju sve manje strpljenja za partije crno-belih. Partizan je nakon poraza u Litvaniji sveo na minimum šanse za prolazak u narednu fazu Evrokupa, dok u ABA ligi ima polovičan učinak.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Predsednik kluba Ostoja Mijailović istakao je da trener Miroslav Nikolić ima podršku u klubu, ali da istrčava sa pojednim izjavama.

- Miroslav Nikolić je dobar trener, ali ne može preko noći neke stvari da se srede. Radi u situaciji koja nije laka i trebalo bi da ima malo veću podršku. On ima ugovor na tri godine sa Partizanom i ja ću se potruditi da to ispoštujemo, iako je ugovor potpisan pre nego što sam ja došao u klub. Moram da priznam da se ni meni nisu svidele neke stvari kod Nikolića. Tu prvenstveno mislim na izjave koje daje na konferencijama, a nemaju veze sa njegovim poslom. Svako u klubu bi trebalo da radi svoj posao ako želimo da funkcionišemo normalno - rekao je Mijailović za "Informer".

Prvi čovek crno-belih je naglasio da je finansijska situacija u klubu i dalje veoma loša.

- Finansijska situacija je i dalje veoma loša. Imali smo u ponedeljak sednicu Upravnog odbora i u narednih dan-dva izaći ćemo u javnost sa svim ciframa. Imamo brojna dugovanja prema bankama, a posebno bih istakao "Marfin banku". Oni uopšte nemaju razumevanja za klub niti žele da se dogovorimo. Kamata je ogromna i onaj ko je uzeo taj kredit je naneo veliku štetu klubu.

Mijailović je prokomentarisao i kraj sage Zagorac i odlazak krilnog košarkaša u Sevilju.

- Mi smo imali veliku želju da dovedemo Zagorca i učinili smo sve što je u našoj moći da on potpiše za Partizan. Njegov menadžer Miško Ražnatović je takođe bio za to da on dođe kod nas. Bio je plan da ugovor bude na tri godine, to sam ja želeo. Zatim smo uspeli i da se dogovorimo o parama, ni to nije bio problem. Međutim, Rade je na kraju sam doneo odluku da ode u Španiju i to je to - dodao je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading