Nikolić: Poklonili smo pobedu Budućnosti

Autor:

Sport

02.12.2017

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić smatra da njegov tim nije zaslužio poraz u 10. kolu ABA lige protiv Budućnosti. Nikolić smatra da nije presudio kvalitet Budućnosti, već greške njegovog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Nikolić nije uspeo da trgne izabranike u "Morači"

- Budućnost je jako dobra ekipa, ali mislim da su nezasluženo pobedili, odnosno da smo mi sami sebe pobedili. Svaka čast na korektnoj utakmici i pobedi. Oni su pobedili na naše greške, na naše zicere - rekao je Nikolić.

Strateg crno-belih kaže da su njegovi igrači sami krivi za poraz.

- Vodili su oni na početku 13 razlike, ali smo mi dali dve trojke i ušli u dobar ritam. Onda sam morao da menjam igrače koji su bili povređeni, kako bismo ostali da igramo u ritmu. Teško je kada imaš sedam, osam povredjenih igrala da da održiš ritam kao Budućnost... Na kraju smo promašili dva-tri zicera, pa napravili glupi faul i tu smo izgubili utakmicu - navodi razloge poraze Partizana trener Nikolić.

On smatra da njegov tim nije na pravi način iskoristio pauzu u ABA ligi od skoro dve nedelje.

- Imali smo bar jedno 10 dana samo četvoricu, petoricu igrača na treningu. Nismo ni fizički bili u mogućnosti da se spremimo. Nismo iskoristili prethodne dane dobro. Ipak, mislim da je Partizan pokazao da može da se nosi sa svima kada je kompletan i kada imamo više igrača u rotaciji. Očekujem bolje igre Partizana - rekao je Nikolić posle meča u Podgorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading