TO JE JEDINI SPAS: Legenda srpske košarke poslala MOĆNU PORUKU Obradoviću i Radonjiću!

Autor:

Sport

22.07.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška publika jedva čeka početak nove sezone i okršaje Crvene zvezde i Partizana posle tektonskih promena koje su pretrpeli "večiti". Legenda srpske košarke Dejan Tomašević smatra da je povratak Željka Obradovića nešto najbolje što se desilo srpskoj košarci, a imao je i poruku za trenere velikih rivala.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović i Dejan Radonjić

Dejan Tomašević je u intervjuu za "24sedam" prokomentarisao trenutnu situaciju u srpskoj košarci.

- Da mi je pre neku godinu rekao da će se Željko Obradović vratiti u srpsku košarku, pomislio bi da to nije istina i da je nešto čudno. Moramo biti svesni da u prethodnom periodu nije bilo para zbog čega su igrači odlazili u inostranstvo. Međutim, ovo je pokazatelj da se nešto dešava u pozitivnom smeru i zbog toga sam jako srećan- rekao je Tomašević za 24sedam.

On smatra da je povratak Obradovića nešto najbolje što se dogodilo srpskom sportu poslednjih godina.

- Ovo je odlično za Partizan, ali pre svega za srpsku košarku. Mislim da je to nešto najbolje što se dogodilo za srpski sport poslednjih godina i da to uliva nadu u bolje sutra za našu košarku. To je nešto fenomenalno, pravi pogodak.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Tomašević

Dejan Tomašević se osvrnuo i na povratak Nikole Kalinića i Aleksa Avramovića.

Naravno, raduje me i povratak Nikole Kalinića, kao i Aleksa Avramovića i što će ponovo naši igrači biti nosioci igre. Mislim da je najvažnije stvar i to treba da bude prioritet kako Željka Obradovića, tako i Dejana Radonjića da forsiraju mlađe košarkaše, a ne kao što je bio slučaj prethodnih sezona da okosnicu čine stranci, koji su sumnjivog kvaliteta.

Bivši potpredsednik KSS smatra da je spas za srpsku košarku forsiranje naših igrača i da to treba da bude prioritet Željku Obradoviću i Dejanu Radonjiću.

Upravo su dolazak Kalinića i Avramovića najbolji pokazatelj da možemo da idemo u tom pravcu, odnosno da akcenat u klubovima bude na našim igračima. To je jedini spas za srpsku košarku. Kad se setim kako je bilo prethodnih sezona, ovo su stvarno pozitivne stvari i pomak na bolje u svakom pogledu. Mislim da je to ključ opstanka naše košarke, a siguran sam da tako misle Obradović i Radonjić- rekao je Tomašević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading