ABA LIGA OBJAVILA RASPORED: Zvezdu čeka PAKAO na startu, Partizanu lakši posao!

Autor:

Sport

16.07.2021

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ABA liga je održala sastanak u kojem je odlučeno da nova sezona krene 25. septembra 2021. godine.

RepublikaFoto: ABA liga
Detalj sa jednog od prethodnih večitih derbija

Na sednici je potvrđen i kalendar takmičenja.

 

 

Crvena zvezda će u prvom kolu dočekati Split, dok Partizan gostuje Zadru. Crveno-beli će već u drugom kolu odigrati veliki derbi i to protiv Budućnosti na svom terenu, a potom ih u trećem, četvrtom i petom kolu očekuju teški mečevi sa Igokeeom, Cedevitom i Mornarom.

Prvi večiti derbi se igra u 8. kolu (12-15 novembar), a domaćin će biti Zvezda. Prvi sudar Partizana i Budućnosti igraće se u devetoj rundi i domaćin će biti tim Željka Obradovića. Partizan će biti domaćin večitog derbija u 21. kolu koje će se igrati između 4. i 7. marta.

Crvena zvezda će u prvih deset kola igrati redom protiv: Splita, Budućnosti, Igokee, Cedevita Olimpije, Mornara, Mege, Zadra, Partizana, Studentskog centra, Cibone.

Partizan će u prvih deset kola igrati redom protiv: Zadra, Splita, Studentskog centra, Cibone, Krke, Borca, FMP-a, Crvene zvezde, Budućnosti, Igokee.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading