PARTIZAN TROŠI PARE: Stari Obradovićev prijatelj procenio SUDBINU crno-belih!

Autor: Republika

Sport

16.07.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda litvanske košarke Rimas Kurtinaitis prokomentarisao je potez povratak Željka Obradovića u Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Kurtiaitis se prisetio odlaska Željka Obradovića:

- Poznajem Obradovića odlično. Razgovarali smo o tome zašto je napustio Panatinaikos (2012. godine). Rekao je da je otišao, ne zbog toga što bi mu bila smanjena plata. Tražio je još 3.000.000 više za budžet tima. Klub to nije mogao da obezbedi i on je otišao. Nije mario za sopstvenu platu. Rekao je da su mu potrebni igrači za pobedu. Rekao je da to neće moći ako ne bude imao ključne igrače - rekao je Kurtinaitis za "Krepšinis".

- Partizan je za njega idealna situacija. Imaju ambicije da igraju u Evroligi. Baš kao i Zenit, troše novac, kupuju igrače, imaju odličnog trenera. Ako završe sa pravljenjem sjajnog igračkog kadra, imaju sve šanse da osvoje Evrokup i da se vrate u Evroligu. To je sjajan projekat - istakao je Litvanac.

Najveće uspehe sa Himkijem Rimas je napravio u Evrokupu, koji je osvajao dva puta, te VTB ligi, gde je jednom trijumfovao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading