RAT VEČITIH PRIPAO ZVEZDI: Reprezentativac Srbije ODBIO Partizanove MILIONE i potpisao za crveno-bele!

Autor:

Sport

15.07.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji toka pregovora.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa Večitog derbija - Davidovac protiv Zagorca

Reprezentativac Srbije Nikola Kalinić vratio se u Crvenu zvezdu sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor, a beogradski mediji spekulišu kako je imao finansijski bogatu ponudu Partizana.

Naime, bivši igrač Radničkog, Vojvodine i Fenerbahčea, pre interesovanja Barselone, bio je velika želja Željka Obradovića, a crno-beli su mu navodno ponudili zaradu u visini od 1,3 miliona evropskih novčanica.

RepublikaFoto: Starsport
Vratio se na Mali Kalemegdan - Nikola Kalinić

Ipak, Kalina nije želeo da pojača "večitog rivala", a na kraju se dogovorio sa klubom sa Malog Kalemegdana. Što se tiče plate u Zvezdi, informacije su  oprečne i kreću se od pola miliona na godišnjem nivou, pa sve do 1,2 miliona, o čemu piše "Jurohups".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale70

16.07.2021 15:23

Pouzdano znam da od Partizana ponude nije ni bilo a prema sajtu novodno je bila 800 hiljada eura za dve godine.Kazu da ga je Zvezda potpisala za 2,4 miliona eura neto i da je to duplo u odnosu na ponudu Barselone.Taj sajt je i pokrenuo pricu o milionskim ugovorima Pantera,Lideja,Avramovica a i pitali se odakle.Hajde sad posteno,odakle Zvezdi 5-6 miliona za Ivanovica,Mitrovica i Kalinica.