NOVA ŽELJKOVA MAGIJA: MVP F4 Evrolige stiže u Partizan

Autor:

Sport

12.07.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli prave tim za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Partizan je ovog leta krenuo u ozbiljnu rekonstrukciju tima, a pa su tako već u Humsku stigli Kevin Panter, Aleksa Avramovića, Zek Lidej i Rodions Kuruks, a pre svih legendarni Željko Obradović.

Nova meta Žoca je nekadašnji MVP Fajnal-fora Evrolige Ekpe Judo (34, 208), piše italijanska "Republika". Iskusni centar je već sarađivao sa Obradovićem u Fenerbahčeu, a u tom periodu je i bio najkorisniji igrač završnog turnira, tačnije 2017. godina.

Međutim, osim Partizana, za Juda je zainteresovan i Virtus.

Judo je karijeru započeo u Golden Stejtu, potom je imao epizodu u Izraelu, a onda se vratio u NBA gde je nastupao za Milvoki i Kliperse. Međutim, najbolji potez karijere napravio je odlaskom u Fenerbahče kod Obradovića kada je postao jedan od ključnih igrača šampionskog sastava.

Nakon dve sezone u Istanbulu otišao je u Jutu, gde se nije naigrao, da bi potom nastupao za dva kineska kluba iz Pekinga.

Ekpe Judo se trenutno nalazi sa reprezentacijom Nigerije koja se priprema za Olimpijske igre u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading