KAO DA NISMO GLEDALI ISTU UTAKMICU: Teodosić ŠOKIRAO komentarom nakon poraza od Italije!

Autor:

Sport

04.07.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je ostala bez OI posle poraza od Italije, a svoj sud o tome dao je kapiten Miloš Teodosić.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić

Teodosić je odigrao jednu od nasjlabijih utakmica u istoriji u nacionalnom dresu.

- Ne mislim da smo mi mnogo zakazali, koliko je Italija odigrala sjajnu utakmicu. Ubacili su dosta lopti, istina, dosta je bilo i otvorenih šuteva. Ne mogu da zamerim saigračima na želji, volji, borbenosti. Ovo je bio naš loš dan, bilo je teško u toku pripremama i toku turnira i sa povredama. Ne tražim izgovore. Čestitamo Italijanima na pobedi.

Teodosić kao da nije gledao istu utakmicu kao i ostatak Srbije, jer su Orlovi u ovom meču i te kako zakazali, pre svega igrom u odbrani.

Nije želeo da se vraća na brojne povrede i izostanke koji su zadesili Srbiju tokom turnira u Beogradu.

- Ne želim da pričam o tome. Izgovore možemo do jutra da nabrajamo. Jedan loš dan... Velika tuga što ne idemo u Tokio, ali valjda ćemo izvući pouke. I ja i ovi mlađi momci ovde - izjavio je Teodosić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
goran

04.07.2021 22:38

Srbi su neverovatni po pitanju sporta. misle da samo oni igraju sport i da je uspeh zagarantovan. Ne branim nikoga ali nakon izgubljene ove utakmice uopste ih ne krivim(igrace) pa mi smo nenormalni s ocekivanjima i ne postovanju protivnika. U fudbalu, vaterpolu i ostalim sportovima mi mislimo da smo najbolji do kraja sveta. glupost.takvi su mediji takvi smo i sami. slusam nase atleticare na balkanijadi i kako samo pricaju o sebi i uspehu kao da su trcali olimpiske igre a ne balkansko prvenstvo. Ego je nesto sto ubija nas sport i to da smo mi bas najbolji. Vise rada a manje hvaljenja samih sebe. kad Nole izgubi odmah ga napadamo a kad pobedjuje onda je najbolji srbin. Tragicno i komicno. Rugaju se drugime a i sami nisu otisli na igre a to je ono sto srbi uvek prave greske ali to se ne moze promeniti jer smo sebicni i kupimo sve najgore iz ovok sveta gluposti. Kosarkasi samo napred bit ce to bolje pozitivna kritika pomaze i ne secite glave ima jos mnogo utakmica da se igra.

objektivan

04.07.2021 23:23

kakvi smo ljudi.da Teodosič i drugi nije došao u reprezentaciju ne bi imao nikakav problem.Dali su sve od sebe.95 koševa. to nije rezultat loše igre.nisu imali dobar dan. Italijani su bili neverovatni.retke su utkmice gde su oni dali 107 koševa Nego su italiaj

Pedja78

05.07.2021 12:14

Pa on i nije gledao utakmicu.