Španski timovi nemoćni pred Fenerom i Olimpijakosom

Autor:

Sport

30.11.2017

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea bili su vrlo sigurni na gostovanju Baskoniji, koju su savladali rezultatom 69:83. Tim Željka Obradovića je nakon nesigurnog starta zaigrao bolje u drugoj i trećoj četvrtini, kada su i stekli dvocifrenu prednost koju su držali do kraja bez većih problema.

RepublikaFoto: twitter.com/Euroleague
Fener lako izašao na kraj sa Baskonijom

Kuriozitet je da je Fener imao čak šestoricu košarkaša sa dvocifrenim učinkom, a istakli su se Naneli, Datome i Vonamejker, uz svesrdnu pomoć Melija, Slukasa i Veselog.

Ni drugi španski klub Valensija nije imala više sreće, pošto su pred svojim navijačima položili oružje pred Olimpijakosom. Gosti iz Pireja su ceo meč držali visok nivo u odbrani, pa su domaći ostali na svega 64 postignutih poena.

Nisu ni crveno-beli iz Pireja dominirali u napadu, dali su 72 poena, ali su gotovo ceo susret držali prednost od 6 do 10 poena razlike.

Grin i Plajs su postigli 40 od 64 poena Valensije, dok je kod gostiju košgeterski učinak bio bolje raspoređen, pošto su Papanikolau, Printezis i Strelnieks imali po 13, odnosno 12 poena.

Olimpijakos je ovim trijumfom preuzeo prvu poziciju u Evroligi sa skorom od 8 pobeda i dva poraza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading