OBRADOVIĆ: Todorić i Diklić bili protiv mog dolaska u Partizan!

Autor:

Sport

29.06.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović je u ponedeljak promovisan u novog trenera Partizana.

RepublikaFoto: KK Partizan
Željko Obradović

Obradović se vratio u svoj voljeni klub posle skoro 30 godina, a na konferenciji za novinare otkrio je da nisu svi bili za njegov povratak u Partizan.

Jednog je samo oslovio sa „čovek u prvom redu“, misleći na Dragana Todorića, dok je naveo i Bogdana Diklića, poznatog srpskog glumca. Naravno, reč je o šali koja pokazuje sa kakvom energijom popularni Žoc stiže u redove crno-belih.

- Prilikom dolaska u Partizan, predsednik kluba Ostoja Mijailović je bio odmah za to da dođem. Ipak, kao i svugde kada imate neku poziciju, ali nisu svi uvek bili za to da postanem trener Partizana. Bilo je nekih ljudi koji su tražili da pošaljem CV da znaju gde sam i šta sam radio. Jedan gospodin sedi u prvom redu, a drugi nije došao iz drugog razloga, onaj glumac Bogdan Diklić, član Uprave Partizana. To je zatvorena informacija, to ćemo mu zapamtiti - našalio se Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading