BOGDANOVO VEČE ZA ZABORAV: Bogdanović se ISPROMAŠIVAO, Milvoki napravio BREJK u Atlanti!

Autor:

Sport

28.06.2021

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milvoki Baksa poveli su sa 2:1 u finalnoj seriji Istočne konferencije protiv Atlante.

Bogdan Bogdanović

Milvoki je napravio brejk pobedom u gostima nad Hoksima rezultatom 113:102.

Naredni meč takođeđe se igrati u Atlanti.

Prvo poluvreme bilo je veoma izjednačeno, prva četvrtina pripala je Hoksima sa 32:27, a druga Bakksima rezultatom 29:24.

Velika neizvesnost se nastavila i u trećem periodu, a pred poslednjih 12 minuta Atlanta je vodila sa 85:83. Ipak, poslednja četvrtina u potpunosti je pripala Milvokiju. Baksi su odigrali sjajnu odbranu, primili su svega 17 poena u četvrtom periodu, pa su na kraju stigli i do ubedljive pobede.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović meč je završio sa osam poena, a sve ih je ubacio u prvom poluvremenu. Imao je očajan šut iz igre, 3/16, pa će sigurno veoma brzo zaboraviti ovo veče. Najefikasniji u Hoksima je ponovo bio Tre Jang sa 35 poena, Galinari je dodao 18, Kolins 13, a dvocifren je bio i Herter sa 11.

U ekipi Milvokija dabl-dabl učinak imali su Midlton sa 38 poena i 11 skokova i Adetokumbo sa 33 poena i 11 skokova. Portis je ubacio 15, a Lopez 10 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading