(VIDEO) AMERIKANKA IZ SVEG GLASA PEVA "BOŽE PRAVDE"! Ivon Anderson ovim potezom oduševila Srbiju!

Autor: Republika

Sport

24.06.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka Ivon Anderson bila je jedna od najzaslužnijih za veliku pobedu nad Španijom i plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva, a još više je oduševila kada je pre početka utakmice pevala himnu "Bože pravde", rame uz rame sa ostalim reprezentativkama.

RepublikaFoto: Printscreen/rts
Ivon Anderson peva himnu "Bože pravde"

Košarkašice Srbije napravile su još jedan izvanredan podvig, plasiravši se u polufinale Evropskom prvenstva pobedom nad favorizovanom Španijom.

Domaća selekcija u Španiji je imala veliku pomoć sudija, ali naše lavice su to uspele da prebrode, a jedna od devojaka u timu Srbije koja je posebno privukla pažnju je Ivon Anderson.

Amerikanka koja je od prošle godine naturalizovana Srpkinja ubacila je 17 poena, ali se na društvenim mrežama pojavio video snimak koji je srpskoj publici bio još zanimljiviji od tog podatka.

Ivon Anderson je pre početka utakmice pevala himnu Srbije "Bože pravde", što su kamere i zabeležile! Andersonova se očigledno potrudila da nauči himnu zemlje čije boje sada brani, što je naišlo na oduševljenje među navijačima.

Već smo od ranije znali koliko Amerikanka znači ovom timu Srbije, a dok je intorina srpska himna, pokazala je i da joj znači da je otpeva.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading