NOVA KATASTROFA ZA "ORLOVE": Umesto DRIM-TIMA, Srbija TOTALNO OSAKAĆENA!

Autor:

Sport

23.06.2021

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi šok za reprezentaciju Srbije pred kvalifikacije za Olimpijske igre!

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Srbije

Problemima za Igora Kokoškova nema kraja...

Pored problema sa povredom koje ima Aleksa Avramović zbog čega propušta duel protiv Meksika, "Mozzart Sport" javlja olimpijske kvalifikacije propušta Vladimir Lučić.

Lučić ima problema sa skočnim zglobom koji vuče već neko vreme, zbog čega su sada posle završenih obaveza u Bajernu neophodne terapije kako bi mogao brže da se oporavi.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Lučić

U dogovoru sa selektorom Igorom Kokoškovim i timom doktora doneta je odluka da Lučić preskoči kvalifikacije, kako bi dobio vreme da problematični zglob vrati u operativno stanje. On je s Bajernom u tek završenoj sezoni odigrao oko 70 utakmica u svim takmičenjima, što je očigledno ostavilo traga.

Pored Lučića, problem sa povredom imaju i Miroslav Raduljica, Nemanja Nedović, Ognjen Jaramaz, Marko Gudurić, Nikola Milutinov.

Ostaje da vidimo ko će uspeti da se oporavi do Olimpijskih igara gde smo prvobitno mogli da nastupimo u "timu snova", ali posle otkaza iz ličnih razloga i povreda, Srbija sigurno ide oslabljena u Tokio!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading