(FOTO) ODJAVILI KOKOŠKOVA ZBOG PROVODA: Dok se reprezentativci spremaju za pohod na OI, njih dvojica se baškare!

Autor:

Sport

22.06.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će morati u pohod na Olimpijske igre bez NBA asova! Neki su opravdano odsutni, dok su drugi odlučili da uzmu predah i ne pojave se na najvećoj sportskoj smotri!

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije

Pored Nikole Jokića čiji je otkaz najviše zaboleo navijače u Srbiji, Bogdan Bogdanović će zbog nastupa u finalu Istoka u NBA ligi neće igrati na kvalifikacionom turniru u Beogradu, a mlade nade Aleksej Pokuševski i Alen Smailagić su odlučili da ovo leto posvete odmoru posle naporne sezone!

Pokuševski i Smailagić su tvrdili da će ovo leto iskoristiti za napredovanje i trening, kako bi se što pre pripremili za narednu sezonu u NBA ligi. I dok Alekseja sigurno čeka nastavak u Oklahomi, to se ne može reći za Alena sa kojim je Golden Stejt raskinuo ugovor.

Međutim, na samo sedam dana pred početak kvalifikacionog turnira u Beogradu oni su uhvaćeni kako u večernjim satima provode vreme sa svojim lepšim polovinama.

Igrač Golden Stejta nalazi se u Beogradu sa svojom američkom devojkom, Žakelin, dok se Aleksej nalazi negde na obalama mora, najverovatnije u Grčkoj, gde je proveo najveći deo svog detinjstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacqueline (@j_faron21)

Činjenica je da za ove momke ima vremena i da ćemo ih verovatno u narednim godinama gledati u dresu reprezentacije...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading