NE, NIJE POVREDA: Nedović otkrio PRAVI RAZLOG - evo zbog čega NE igra za Srbiju!

Autor:

Sport

22.06.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propustio je Akropolis kup, neće ga biti na kvalifikacionom turniru, a možda ni na OI.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski košarkaš Nemanja Nedović

Košarkaš Panatinaikosa Nemanja Nedović neće biti na raspolaganju selektoru Srbije Igoru Kokoškovu za kvalifikacioni turnir u Beogradu, a moguće i za Olimpijske igre u Tokiju, a razlog je činjenica da sjajni bek još uvek oseća posledice koronavirusa.

Pošto mora da se crta ljudima… Nikakva povreda nije u pitanju, strogo mirujem zbog posledica kovida - poručio je srpski as.

U dogovoru sa Igorom, koji razume situaciju, odlučeno je da sigurno preskočim kvalifikacije, a onda da sednemo 4. jula i da vidimo šta će biti. Da je ovo druga situacija, bilo bi drugačije. Zglob ću da sredim i koleno ću da sredim, ali sa ovim nema zezanja. Nadam se da ćemo se kvalifikovati, pa ćemo da vidimo da li sam potreban - jasan je bio Nemanja Nedović.

Podsetimo, bitka za odlazak na OI u prestonici Srbije vodiće se od 29. juna do 4. jula, a rivali "orlova" u grupi biće Dominikanska Republika i Filipini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading