BOLI GA UVO ZA NIKOLU! Šok REČI srpskog političara o Jokićevom OTKAZU Srbiji!

Autor:

Sport

20.06.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti se ne smiruju nakon odluke MVP NBA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Centar Denvera Nikola Jokić

Vest da je Nikola Jokić odustao od nastupa za reprezentaciju Srbije ovog leta može se okarakterisati kao udarna u protekloj nedelji, a ova tema je potegnuta i u emisiji "Hit tvit", koja se emituje na Pinku.

Lider SRS Vojislav Šešelj dotakao se odluke Džokera, rečima koje su iznenadile mnoge.

Naime, Šešelj je bio prilično indolentan prilikom komentara asa Denver Nagetsa, a stekao se utisak da ga to preterano ne zanima.

- Ja baš nisam stručan i kompetentan za te sportske stvari. Mene ne pogađa što je Nikola Jokić odbio da igra za reprezentaciju. Ja se ne mešam u sportska zbivanja. Ne pripadam delu javnosti koja na to reaguje - rekao je Vojislav Šešelj.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Ne dotiče ga Jokić - Vojislav Šešelj

Podsećanja radi, "orlove" od 29. juna do 4. jula očekuje kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju, a na igrama u Tokiju naša reprezentacija osvojila je srebrnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Atlija Milorad

20.06.2021 22:12

Ma bole me uvo gde ce igrati, On ima 100 miliona , Ja imam 0.1% i sta sada, neka radi sta hoce njegov problem Pozdrav AtlijaMilorad (61)

Suri

20.06.2021 22:33

Koga nema bez njega se moze, boli Jokica uvo za Srbiju i srpsku kosarku i moze mu se jer je velicina u Americi, pa sto onda nije na mestu da Seselja mene i dobar deo srpskog zivlja da boli uvo za Jokica, eto cef nam je, eto moze nam se, jer ko mu trese kavez.