JOVIĆ I AVRAMOVIĆ NA MALOM KALEMEGDANU? Radonjić progovorio o POJAČANJIMA, i najavio NIKAD JAČU ZVEZDU U EVROLIGI!

Autor:

Sport

20.06.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić govorio je o formiranju tima za narednu sezonu i dosadašnjim pojačanjima

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Stigli su Luka Mitrović i Nikola Ivanović, spominje se odlazak Voldena i prelazak u stručni štab Marka Simonovića, a kao potencijalna pojačanja navode se Jović i Avramović.

- Kao sto sam rekao, proces formiranja ekipe je u toku. Razmatramo sve opcije i tražimo najbolja moguća rešenja. Ne mogu da budem zadovoljan činjenicom da je neophodno da napravimo mnogo promena. Znam da to nije dobro. Ali, učinićemo sve da prevaziđemo te okolnosti i pređemo granice realnog. A, realno je da u Evroligi budemo bolji nego prošle sezone i postavimo sistem koji će iz godine u godinu garantovati iskorak- izjavio je Radonjić za Sportski Žurnal.

Osvrnuo se na nova pojačanja.

- Radi se o igračima za koje verujem da će pomoći Crvenoj zvezdi da ostvari ciljeve u dugoročnom periodu. Proteklih godina, kroz našu saradnju, imao sam priliku da se uverim u njihove igračke i ljudske kvalitete, sto je znatno olakšalo proces odlučivanja- poručio je.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Kako kaže, o Mitroviću ne treba trošiti puno reči.

- Kao igrač koji se afirmisao u Crvenoj zvezdi i sa njom za pet godina osvojio 10 trofeja, on odlično poznajem sistem na kome insistiram, očekivanja i ambijent. Što ce nam sigurno mnogo značiti- rekao je Radonjić.

Sa Ivanovićem je već imao priliku da sarađuje i to pre 10 godina u Budućnosti.

- Ivanović poseduje veliko iskustvo u Evropi i ABA ligi. Igrajući dugo na visokom nivou pokazao je da ima ono što nam je potrebno, kao i da je spreman da odgovori na velike izazove koji su pred nama. Kod njega sam prepoznao veliki motiv i želju, što se poklapa sa ambicijama Crvene zvezde- zaključio je Radonjić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading