TOGA SMO SE I PLAŠILI: Jokić pokrenuo LAVINU OTKAZA - Još DVA NBA Srbina rekli NE!

Autor: Republika

Sport

16.06.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Smailagić i Aleksej Pokuševski neće biti deo reprezentativnih akcija tokom ovog leta, odnosno kvalifikacija za Olimpijske igre i priprema za Tokio.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić

Selektor Igor Kokoškov je na pres konferenciji naveo da obojica nameravaju individualne treninge na svojim fizikalijama tokom leta:

Jesmo u stalnom kontaktu, nažalost odlučio je da se posveti svojoj fizičkoj spremi za sledeću sezonu. Žao mi je, mislim da bi igrač takvog talenta mogao mnogo da nauči i napreduje uz ove momke, ali poštujem njegovu odluku. Takođe i Smailagić, biće usredsređen za sledeći njegov posao i narednu sezonu i obojici želim sve najbolje - rekao je selektor Kokoškov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pera Detlic

17.06.2021 14:16

Sta da radimo moracemo i bez njih da igramo.

Dragan

18.06.2021 11:27

Neko je Doncic i Brazilac Žuka,a neko je jokic smajlagic i ostali...neka im.Neka i dalje trče za dolarima a kad treba igrati za reprezentaciju onda mucak...

Solo

20.06.2021 20:15

Momci kao Jokic,Pokusevski,Smailagic i ostali su razocarali mnogo navijaca koji su ih bodrili svih ovih godina i nadali se da ce jos uvek zaigrati za Srbiju i to se vidi ne samo sa kosarkasima vec i sa trenerima koji jos uvek mlate pare u inostranstvu i nezele da se vrate u Srbiju i pomognu nasoj opaloj kosarci i dovedu je ponovo do nasih slavnih dana..(izuzetak je sad Obradovic) tako da dosta nezrelih mladih kosarkasa opsednutim milionima zapostavljaju nas karakter Srpskog podizanja u Kosarci i svih ucesnika u tome koji su doprineli tim mladim ljudima da budu specijalni u tom sportu. Licno za mene to je jedan trend koji je odavno u opticaju koji je poceo ja mislim jos 90 godina kad su neki vazni igraci u to vreme a i kasnije drugi isto odbili da igraju za Srbiju u to vreme. Mozda trebamo da naucimo ovu novu generaciju postovanja jedne zemlje i ubacimo novu stavku pod clan taj i taj da niko nece dobiti licencu igranja za inostranstvo do 28 godine..mozda je to okrutno ali ce zstititi nas kosarkaski kadar kao zemlje kosarke ojacati Klubove a specijalno KSS. Postoji i druga alternativa koja se odnosi na obestecenje za sve koji su radili na tim igracima od prvih dana kosarke i ako taj igrac uspe u prodaji nekom klubu svi imaju pravo na taj deo kolaca dok god taj kosarkas odluci da igra..