(VIDEO) ŠTA URADI KEVINE? Monstruozna partija DURENTA, Bruklin na korak od trijumfa u seriji sa Milvokijem!

Autor:

Sport

16.06.2021

03:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Bruklina savladali su na svom terenu Milvoki sa 114:108.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden i Kevin Durent

Bruklin Netsi sada vode u seriji sa 3:2, a naredni šesti meč igraće se u Milvokiju. A junak trijumfa domaćina bio je neverovatni Kevin Durent, koji je upisao tripl-dabl učinak.

Milvoki je sjajno otvorio utakmicu, gosti su igrali na visokom nivou u prvoj četvrtini, pa su posle 12 minuta vodili sa +14, 29:15.

U drugom periodu gledali smo izjednačeniju borbu, a timovi su igrali u naletima. Milvoki je imao maksimalnih +17, dok je Bruklin jednom prišao na -10. Posle svega Baksi su na poluvremenu vodili sa 59:43.

Milvoki je čuvao visoku prednost svedo sredine treće četvrtine, kada Netsi prave veliku seriju od 14:3 i prilaze na samo -5, 74:69. Pred poslednjih 12 minuta gosti su vodili sa 87:81.

Velika borba vodila se u poslednjoj deonici. Bruklin je serijom od 13:4 stigao do prvog vođstva još od uvodnog minuta utakmice, kada je imao prednost od 2:0. Nastavio se neizvesni dvoboj dva tima, ali je u završnici presudio neverovatni Kevin Durent. On je prvo postigao ludu trojku kojom je dovoljno odlepio Bruklin, a onda je sa linije penala rešio meč.

Upravo je Durent bio daleko najbolji akter meča sa tripl-dabl učinkom od čak 49 poena 17 skokova i 10 asistencija, pratili su ga Grin sa 27 i Grifin sa 17 poena, dok je Harden imao svega pet, uz šest skokova i osam asistencija.

U ekipi Milvokija Adetokumpo je ubacio 34 poena, Midlton 25, Holidej 19, Lopez 15, a Konaton 10 koševa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading