POČELA OPERACIJA TOKIO: Teo, Bobi, Beli i društvo spremaju se za kvalifikacije za OI!

Autor:

Sport

15.06.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Srbije počeli su sa treninzima za kvalifikacije za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

RepublikaFoto: Twitter/Printscreen
Detalj sa treninga "orlova"

Iako još nekompletna, selekcija trenira u hali "Pionir" pod kontrolom selektora Igora Kokoškova i njegovih saradnika.

Prva grupa srpskih košarkaša se okupila u subotu u Beogradu, a čini je sedmorica igrača: Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Ognjen Jaramaz i Aleksa Avramović.

Reprezentacija Srbije će trenitrati u Beogradu do srede, 16. juna, kada će biti organizovana i zvanična konferencija za medije na kojoj će selektor Kokoškov izneti očekivanja pred Akropolis kup i finalni deo priprema pred Olimpijski kvalifikacioni turnir.

Zakazane su utakmice protiv Portorika (18. juna), Meksika (19. juna) i Grčke (20. juna). Dan kasnije "orlovi" se vraćaju u Beograd gde će poslednju proveru pred kvalifikacioni turnir imati u sredu, 23. juna protiv selekcije Meksika.

Kvalifikacioni turnir u Beogradu na programu je od 29. juna do 4. jula, a Srbija će igrati u Grupi A sa Dominikanskom Republikom i Novim Zelandom, dok su u Grupi B Portoriko, Italija i Senegal.

Osvajač turnira će se plasirati na Igre koje su na programu od 23. jula do 8. avgusta u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading