SRBIJA NA MUKAMA: Kokoškov ne može da računa na KLJUČNE IGRAČE, jedna vest će OBRADOVATI NACIJU!

Autor:

Sport

14.06.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Igor Kokoškov će imati poteškoća da sastavi tim za Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu koji će se održati od 29.juna do 4. jula.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić

Igor Kokoškov neće moći da računa na najjači sastav, ako smo bili izgleda previše euforični kada je selektor objavio spisak.

Jokić je posle ispadanja iz plej-ofa NBA lige govorio o nastupu za nacionalnu selekciju, o čemu više možete pročitati OVDE.

Izgleda da će reprezentacija Srbije biti bez Nikole Milutinova, Bogdana Bogdanovića i Miroslav Raduljice u kvalfifikacijama za OI.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Raduljica

Milutinov se i dalje oporavlja od povrede, Bogdanoviću još traje sezona u NBA ligi, gde vodi bitku sa Atlantom u plej-ofu, dok Raduljica muči muku sa stopalom.

Osim njih, pod velikim znakom pitanja su Ognjen Jaramaz i Marko Gudurić, koji takođe imaju problem sa povredama i ostaje pitanje da li će igrati na kvalifikacionom turniru.

Ipak, ono što su sjajne vesti za Srbiju je da će Miloš Todosić igrati!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading