(VIDEO) NESLAVAN KRAJ ZA JOKIĆA: MVP ISKLJUČEN, Finiks Sansi NOKAUTIRALI Denver!

Autor:

Sport

14.06.2021

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagets su završili ovu sezonu pošto su poraženi i u četvrtom meču polufinala Zapada protiv Finiks Sansa sa 125:118, u izuzetno burnoj utakmici sa koje je isključen MVP NBA lige Nikola Jokić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Jokić je krajem treće četvrtine morao da napusti parket zbog grubog faula nad Kameronom Pejnom, a zamalo je došlo do većeg incidenta.

Srbin je zbog nedosuđnog faula u prethodnom napadu, besan, u afektu, udario je košarkaša Sansa i neslavno završio sezonu u kojoj je proglašen za MVP-ija.

Jokić je do tog trenutka igrao sjajno, nosio je ekipu tokom celog meča, iako su Sansi od početka vukli sve konce.

I bez Jokića, košarkaši Denvera su ostavili poslednji atom snage. Na krilima Vila Bartona, Majkla Portera i Fakunda Kampaca su smanjili na -4, ali nije bilo rešenja u finišu za tandem Sansa Buker-Pol koji je ubacio ukupno 71 poen.

Tako se Finiks sa neočekivanih 4:0 se plasirao u finale Zapadne konferencije gde tim iz Arizone čeka boljeg iz meča Juta - Los Anđeles Klipers. 

Srbin je za 28 minuta na parketu postigao 22 poena, 11 skokova i  asistencije, pored njega najefikasniji u timu Nagetsa ja bio Vil Barton sa 25 poena, pratio ga Majkl Porter sa 20 i Monte Moris sa 19.

U pobedničkoj ekipi Kris Pol je postigao neverovatnih 37 poena, pratio ga je Devin Buker sa 34, Bridžis sa 14 i Ejton sa 12.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading