PRAVO NIOTKUDA: Preokret u slučaju Aleksandar Đorđević!

Autor:

Sport

13.06.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski trener Aleksandar Đorđević se nalazi na izlaznim vratima Virtusa iz Bolonje, ali izgleda da su se Italijani predomislili i da će pokušati da zadrže bivšeg selektora Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Tim iz Bolonje je posle neuspeha u Evrokupu gde su mu mnogi predviđali titulu, osvojio italijanski šampionat posle dve decenije!

Tvorac ovog uspeha je Aleksandar Đorđević koji je već jednom bio na pragu da napusti Virtus, ali su navijači "digli glas" i saradnja je nastavljena!

Virtus je želeo bivšeg trenera Partizana Andreu Trinkijerija na klupi, ali on ih je odbio, a onda se kao opcija pojavio Serđo Skariolo koji je i dalje u opticaju!

Trajala je potera za Đorđevićevim naslednikom tokom sezone i posle neuspeha na velikoj sceni, ali izgleda da je na pomolu preokret!

RepublikaFoto: Starsport

Bolonja želi da u narednim danima razgovara o novom ugovoru sa Đorđevićem koji je za nešto više od dve sezone doneo Virtusu trofej FIBA lige šampiona (2019) i prvaka Italija (2021).

Ishod tih razgovora, kako pišu italijanski mediji, navodno s nestrpljenjem iščekuje Uniks koji bi sledeće sezone da zakorači u Evroligu sa srpskim stručnjakom, jer se Dimitris Priftis sprema da se uputi u Atinu, odnosno u Panatinaikos...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading