(VIDEO) NAJGORE MOGUĆE VESTI ZA JUTU: Strašni tandem Klipersa SRUŠIO "džezere", Mičel se povredio!

Autor:

Sport

13.06.2021

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Klipersa su smanjili u drugoj rundi plej-ofa protiv Jute Džez na 2:1, pošto su slavili kao domaćini sa 132:106.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džordž i Lenard nosili Kliperse do pobede

Juta je bolje otvorila meč serijom 8:0, ali domaćini su već do kraja prve deonice uspeli da steknu prednost, koja je potom samo rasla. Na poluvremenu je iznosila 15 razlike, a maksimalno je bilo +28. U finišu treće četvrtine uspeli su gosti u nekoliko navrata da spuste na osam poena zaostatka, međutim, ne i da naprave prevagu u svoju korist. 

Kavaj Lenard i Pol Džordž koji su postigli skoro polovinu poena svog tima u pobedi nad Jutom u trećoj utakmici četvrtfinala plej-ofa NBA lige.

Ono što je loše je povreda Donovana Mičela, koji je u ovom meču bio najefikasniji igrač gostiju sa 30 poena, ali je morao da napusti igru sedam minuta pre kraja zbog povrede.

Mičel je bio ubedljivo najefikasniji igrač svog tima, a posebno je podbacio hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović, koji je za 36 minuta ubacio tek devet poena, uz očajan šut iz igre 2/10 i 1/5 za tri, kao i samo četiri skoka, od kojih su svi bili u fazi odbrane.

Pol Džordž je dominirao u prvom poluvremenu, a meč je završio sa 31 poenom za 38 minuta, a Lenard je preuzeo ulogu lidera u drugom delu utakmice i za isto vreme na parketu ubacio 34 poena, uz 12 skokova i pet asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading