(VIDEO) SKANDAL: Umesto da slave Jokićevu MVP titulu, navijači na SRAMAN NAČIN uvredili Srbina!

Autor:

Sport

12.06.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić je zvanično proglašen za MVP-ija NBA lige pred svojim navijačima, a ono što je usledilo nekoliko minuta pred kraj meča sa Finiks Sansima nije nimalo prijatno za Nikolu i saigrače!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić zvanično MVP

Dener Nagetsi se nalaze pred "metlom" pošto su poraženi i u trećem meču protiv Finiks Sansa, a navijači nisu imali strpljenja ni poštovanja da ostanu na tribinama do kraja!

Gotovo je neverovatno da u trenutku kada bi u Denveru trebalo da bude organizovano slavlje u čast Jokića, navijači odlučuju da prerano napuste meč nezadovoljni razvojem situacije na terenu.

Na četiri minuta i 58 sekundi pre kraja susreta nastao je metež na tribinama, navijači su ovim gestom sigurno uvredili Jokića i saigrače koji su opterećeni povredama dali sve od sebe da pobede rivala iz Finiksa.

Sansi prvu meč loptu imaju u noći između nedelje i ponedeljka od 02.00, a potezom navijača je šokirana košarkaška javnost...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading