ŽELJKO PROGOVORIO O PARTIZANU: Sve će biti rešeno do kraja juna!

Autor:

Sport

10.06.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović se poslednjih nedelja dovodio u vezu sa Partizanom, a sada je o tome prvu put i javno govorio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Željko Obradović

Partizan je u potrazi za trenerom, a po košarkaškim kuloarima i krugovima priča se da bi to mogao da bude najtrofejniji čovek u Evropi, Željko Obradović.

On ne krije svoju ljubav prema Partizanu, ali...

- Pojavljuju se informacije raznorazne, nema nikakve dileme da je Partizan klub koji ja obožavam i koji volim. Tu sam počeo i proveo igračke godine najlepše. Ljudi će pričati i uvek će postavljati priču. Odluku gde ću raditi ću doneti krajem ovog meseca u dogovoru sa porodicom i sa ljudima čije mi je mišljenje važno. To je sve što mogu da kažem - rekao je Obradović u gostovanju na N1.

Željko napominje da nije pregovarao ni sa kim.

- Nikakve pregovore nisam vodio. Imam čoveka koji radi. On mi to predoči, pa se nalazimo sa ljudima iz tog kluba, ako je to nešto što me motiviše. Ako nema toga, ne želim ni da pričam, da ne oduzimam vreme. Nikada nisam radio to, neću ni sada. Brzo će kraj juna...

Obradović kaže da je spreman za povratak na klupu, ali da čeka ponude.

- Ideja je da se vratim, samo da vidimo da li će neko da se seti da postoji trener Željko Obradović. To se javilo kod mene u toku te sezone, desile su se neke privatne stvari koje su meni važne. Odmorio sam se, super se osećam, provodio sam vreme na način na koji volim. Trebalo bi to da bude povezano sa nekom motivacijom, bilo koji klub da je u pitanju. Ako niste motivisani, onda niste predani, ako niste predani i ne radite krvavo, onda nema želje i ne treba se upuštati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
borko

21.06.2021 05:14

Želim Željku, gromadi od trenera, sve najbolje. Zvezdaš. Neka pobedi sport.