NOVI NIKOLA JOKIĆ: Već je MVP, a danas je potpisao prvi PROFESIONALNI UGOVOR!

Autor:

Sport

10.06.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani košarkaš Mega SoccerBet-a Nikola Jović potpisao je prvi profesionalni ugovor sa klubom, a mnogi u njemu vide naslednika Nikole Jokića!

RepublikaFoto: ABA league
Nikola Jović

U sredu je napunio 18 godina, a već u četvrtak je potpisao i prvi profesionalni ugovor sa Megom.

Junior Mege koji je ove sezone pokupio skoro sva moguća MVP priznanja u juniorskoj konkurenciji i u međuvremenu debitovao za prvi tim, potpisao je višegodišnji ugovor sa klubom.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Nikola Jović je istakao da je zahvalan svim ljudima u klubu na ukazanom poverenju i šansi.

- U Megi sam već tri godine kroz selekcije kadeta i juniora. Veoma sam zadovoljan i zahvalan svim ljudima u klubu na ukazanom poverenju i šansi koja mi je pružena. Trudom i radom smo puno postigli, pogotovo ove godine i veoma sam ponosan na sve naše zajedničke uspehe. Radujem se što produzavam svoj razvoj u mom Mega klubu- izjavio je Jović.

Jović je u februaru debitovao za prvi tim Mege na Kupu Radivoja Koraća, dok je u ABA ligi za 24.3 minuta u proseku beležio 11.8 poena, 5.5 skokova i indeks korisnosti od 15.8.

Zanimljivo je da ni na jednoj utakmici Mege u regionalnom takmičenju nije postigao ispod 10 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading