NBA ANALITIČARI ZAPREPASTILI JAVNOST: Jokić nema šanse da pobedi

Autor:

Sport

07.06.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polufinale Zapada između Finiks Sansa i Denver Nagetsa počinje u noći između ponedeljka i utorka, a sve oči uprte su u Nikolu Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Centar Denvera je glavni kandidat za MVP titulu, ali i bez obzira na to što je trenutno najbolji košarkaš na planeti, NBA analitičari ne veruju u njega, tačnije u njegov tim.

Prednost domaćeg terena imaće Sansi koji su regularni deo sezone završili kao drugi na Zapadu sa skorom 51-21, dok je Denver predvođen Nikolom Jokićem bio treći ostvarivši četiri pobede manje.

Razumljivo je da zbog toga neki ljudi daju malo veću šansu Finiksu, ali je ukupan skor među NBA analitičarima poražavajući po Nagetse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Primera radi, "ESPN" je pitao svojih 15 NBA analitičara ko će pobediti u ovoj seriji, a samo dvojica veruju da će to biti Denver, Tim Legler i Om Jangmisuk.

Slično je i u drugim redakcijama, mada ne toliko izraženo, a u Denver veruju samo u "Atletiku", gde većina misli da će se u finalu konferencije naći tim iz Kolorada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neupućen

07.06.2021 17:51

Još samo da analitičari uzmu loptu i odigraju meč.