SKANDAL ODZVANJA REGIONOM, BAJIĆ ZAGRMEO: U BiH je RASULO, poštujem samo REPUBLIKU SRPSKU!

Autor: Republika

Sport

06.06.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Igokee Dragan Bajić žestoko je kritikovao bizarnu titulu Širokog Brijega u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Bajić

Nakon regularnog dela sezone, tačnije Lige za prvaka, Igokea je bila ubedljivo na prvom mestu nakon 10 odigranih utakmica sa isto toliko pobeda, dok je Borac završio drugi sa skorom od sedam pobeda i tri poraza.

Spars je završio na trećem mestu sa pet pobeda i isto toliko poraza, dok Široki i Leotar imaju po tri pobede i sedam poraza.

Čelik je Ligu za prvaka završio sa dve pobede i osam poraza.

Pet od šest klubova je tražilo da se ova tabela ujedno prihvati i kao konačna, a jedini protiv je bio Široki. I onda sledI malo je reći nejasna odluka da nema plej-ofa. Široki jedini želi da učestvuje, znači oni su šampiona. 

Za Široki je ovo 11. titula prvaka BiH u istoriji, a poslednju su osvojili 2019. godine kada su u finalu bili bolji od Sparsa. Iz Košarkaškog saveza naših zapadnih suseda su najavili kazne za klubove koji su bojkotovali plej-of.

Na ovu tragikomičnu situaciju osvrnuo se strateg Igokee Dragan Bajić:

- Šta normalan čovek može reći na ovakvu situaciju. Ne znam ko je jadniji ispao, da li generalni sekretar, da li komesar lige, ili Široki koji je na ovaj način uzeo sebi za pravo da primi medalje i pehare. To dovoljno govori u kakvoj bednoj i jadnoj državi živimo. Ovo je samo vid rasula u kojem se zemlja nalazi počev od sporta pa do svih ostalih oblasti. Trenutno se nalazim u Skoplju i zbog svega ovog ne poštujem Bosnu i Hercegovinu, poštujem samo Republiku Srpsku i Severnu Makedoniju čiji sam selektor - rekao je ogorčeni Bajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading