NAVIJAČI SU NAM DALI SNAGU: Centar Partizana otkrio šta je bio ključ preokreta!

Autor:

Sport

03.06.2021

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su pobedili ekipu Mege sa 81:77 i tako izjednačili u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije na 1-1, a do preokreta su ih nosili navijači.

RepublikaFoto: KK Partizan.rs
KK Partizan

- Atmosfera je bila fantastična, navijači su nam zaista mnogo pomogli , jer su nam pružili preko potrebnu podršku i pogurali su nas ka pobedi kad je to bilo najpotrebnije- rekao je košarkaš Partizana Erik Mika.

Snažni centar bio je najefikasniji u pobedničkom taboru sa 19 poena, a analizirajući meč je rekao da je utakmica bila baš onakva kakvu je i očekivao.


- Bila je ovo dobra utakmica, fizički veoma zahtevna što smo i očekivali jer je Mega mlad tim koji igra sa mnogo energije. Znali smo da će biti dosta kontakta, da će biti velika borba. Završili smo utakmicu na način na koji smoi želeli. Imali smo dobar protok lopte u napadu i bili smo čvrsti u odbrani, a uspeli smoda se vratimo iz 15 poena zaostatka, jer nismo gubili veru u sebe i ono što radimo- zaključio je Mika.

Beka Mege Dragana Milosavljevića, koji je svojevremeno bio kapiten Partizana, navijači nisu zaboravili, pa je nekoliko puta dobio ovacije sa tribina.
RepublikaFoto: KK Partizan.rs
Erik Mika

Milosavljević je postigao 12 poena, a kao ključ trijumfa Partizana apostrofirao je njihovu agresivnost.


- Ušli smo dobro u meč, međutim kad je Partizan počeo da igra agresivnije izbacili su nas iz naših napadčkih kretnji i iz našeg ritma. Uz sve to imali su dosta ofanzivnih skokova, gde mi nismo odgovorili potrebnom čvrstinom i mislim da je to bilo presudno u ovom meču. Ostaje nam da uvidimo grške, da ih ispravimo i probamo da odgovorimo na čvrstinu Partizana, pre svega oko zagrađivanja. Čestitam Partizanu na dobroj igri- zaključio je Milosavljević.

Odlučujući treći meč za plasman u finale igra se u subotu, 5.juna, u dvorani Mega fektori, sa početkomu 20 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading