MOŽEMO DA IZBACIMO ZVEZDU: Mladi košarkaš Borca (16) preti crveno-belima

Autor: Tanjug

Sport

03.06.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši čačanskog Borca sutra od 16.30 gostuju Crvenoj zvezdi u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u prvom meču polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodne utakmice između Crvene zvezde i Borca

Čačani su u četvrtfinalu u dvomeču bili bolji od FMP-a, a trener Borca Marko Marinović mnoge je iznenadio odlukom da u tim uvrsti i trojicu kadeta, koji su na šampionatu Srbije do 17 godina osvojili titulu.

Kuriozitet je i da je u drugom duelu sa timom iz Železnika, upravo šesnaestogodišnji Đorđe Ćurčić postigao dve trojke u odlučujućim trenucima, a pred duel sa šampionom ABA lige talentovani bek ističe da je Crvena zvezda bez svake sumnje favorit.

- Zvezda ove godine igra odlično. Bez obzira na to, mi se za predstojeći meč spremamo kao za svaki drugi. Cilj nam je da ponovimo agresivnost i borbenost iz prethodne dve utakmice protiv FMP-a. Uz malo sreće možda možemo do iznenađenja.

Ćurčić je još prošle godine priključen prvom timu Borca, a talentovani košarkaš ističe ogroman značaj zbog prilike koju je dobio da radi sa starijim i iskusnijim igračima.

- Trudio sam se na svakom treningu da pružim maksimum, a dobijao sam veliku podršku trenera Marinovića. Nedavno sam debitovao za prvi tim čime sam ostvario svoj san. Bio je to stvarno neverovatan osećaj - zaključio je Ćurčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lesa

04.06.2021 11:54

Dete tvoje je da treniras a ne dricas. neces daleko dogurati