(FOTO) BRUTALNO GA SPUSTILA: Jedna od najlepših košarkašica sveta UNIŠTILA Nurkića zbog Jokića, Srbinu posle ovoga ne treba MVP titula!

Autor:

Sport

02.06.2021

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel Nikole Jokića i Jusufa Nurkića pod košem je ono o čemi priča košarkaška javnost, a srpski as je u poslednjem okršaju odneo veliku pobedu posle koje Denver vodi nad Prtlandom sa 3:2 u četvrtfinalnoj seriji zapadne konferencije NBA.

RepublikaFoto: Instagram/jelenatodoroviic/Tanjug/AP/Ilustracija

Nurkić i Jokić u klinču

Jokiću fali jedna pobeda do cilja, ali jednu je odnep van terena pošto je na njegovu stranu stala jedna od najlepših košarkašica!

Povodom partije Srbina, Jelena Todorović, bivša igračica Crvene zvezde, koja sada živi i igra košarku u Australiji, prozvala je Nurkića putem Instagrama.

- Šta više želite? 38 poena, 11 skokova, 9 asistencija, protiv legende kakva je Demijan Lilard, koji je pogodio neverovatnih 12 trojki. Najbolji igrač na svetu - nahvalila je Jelena Jokića, a zatim se osvrnula na Nurkića.

 

 

Gde je bio Nurkić? Ne mogu da ga tagujem, jer me je blokirao - napisala je Jelena na engleskom, a zatim nastavila na srpskom.

- E Hadžo moj... Jbg, idi kući - napisala je Jelena, koja je upravo iskoristila uzrečicu koju Nurkić često koristi na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading